Palata

Palautus ja vaihtopolitiikka:
Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan ostokokemuksen.Myymälässämme kaikkia tilauksia tuetaan 30 päivän sisällä palautus- ja vaihto-palveluista. 30 päivän palautus- ja vaihtopalvelu tarkoittaa: tilauksen vastaanottamisesta lähtien 30 päivän aika lasketaan tilauksen tekohetkestä. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme tai jos et enää yhtäkkiä tarvitse tuotteitamme, 30 päivän aika lasketaan tilauksesta. Tarjoaa sinulle palautus- tai vaihtopalvelut. Samalla palautus- ja vaihtoprosessissa emme veloita enää.

Palautus- ja vaihtoprosessi:

1. Ota meihin yhteyttä. Huomaa: Tämä on erittäin tärkeää, ja on välttämätöntä ottaa meihin yhteyttä ennen tuotteen palauttamista ja vaihtamista.
2. Anna tilauksen yksityiskohdat, kuvaukset ja kuvat palautuksen ja vaihdon syistä.
3. Tarkastuksen jälkeen opastamme sinua palauttamaan tai vaihtamaan tavarat.
4. Lähetät tilauksen nimetylle varastomme osoitteelle. Huomautus: Kaikkien tilausten osoite on epävarma, koska tilauksen palautusosoite määräytyy varastoon, jossa tuote alun perin sijaitsi.
5. Seuraamme palautusmääräystä, ja saatuamme tilauksen tarkistamme ja hyväksymme sen.
6. Hyvitämme tai lähetämme tilauksen uudelleen.

Palautus- ja vaihtoehdot:

1. Kaikkien palautus- ja vaihtotilausten on oltava 30 päivän sisällä.
2. Tavarat on pidettävä alkuperäisessä tilassaan, eikä kaikkia tavaroita voida käyttää tai tuhota.
3. Emme hyväksy kuluneita, vahingoittuneita, puhdistettuja tai muutettuja palautuksia tai vaihtoja.
4. Varmista tavaroiden, myös bonustavaroiden, eheys.

Maksun palautus:
Palautettujen tilausten osalta käsittelemme palautuspalautuksesi mahdollisimman pian. Yleensä käsittelemme hyvityksesi 48 tunnin kuluessa palautustilauksen vastaanottamisesta. Kaikki hyvitykset suoritetaan alkuperäisen tilaustavan avulla.
Joten yleensä saat hyvityksen tilauksestasi alkuperäisellä tililläsi 2-7 työpäivän kuluessa. Tarkista pankkisi yksityiskohtaisista ohjeista luottokortin hyvityksen aikaraja.